Zwembad Meerssen opent 27 juni haar deuren

Na veelvuldig overleg met verschillende instanties en andere buiten- en binnenbaden in de omgeving, heeft het bestuur van zwembad Meerssen besloten om het zwembad te openen op 27 juni.

Toegang alleen voor leden
Er gaan dit jaar wel enkele veranderingen plaatsvinden. Zo hebben alleen leden toegang tot het zwembad. Er vindt geen losse verkoop plaats. Ook de contributie kan niet aan de kassa worden voldaan.

Maximaal 500 zwemmers
Voorlopig worden maximaal 500 badgasten toegelaten en reserveren is daarbij niet nodig. Mocht in de loop van het seizoen blijken dat de richtlijnen van het RIVM verder versoepelt worden, zal het aantal badgasten verder verhoogd worden.

Voldoende maatregelen
In het zwembad zijn voldoende maatregelen genomen om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Zo worden er looproutes gecreëerd. Verder zal er streng op worden toegezien dat de 1,5 meter afstand wordt nageleefd. Bij meerdere overtredingen kan de BOA of politie worden ingeschakeld.

Klemmend beroep
Het bestuur doet een klemmend beroep op de badgasten om alle maatregelen die genomen worden te respecteren, zodat de risico’s in het zwembad, in deze coronatijd, tot een minimum beperkt blijven.

Lees vorig bericht

Voetbalclinic voor meisjes bij VV Bunde

Lees volgend bericht

Ondernemers Markt bereiden zich voor op opening