Oud papier wordt weer opgehaald

Vanaf deze week gaat de inzameling van het oud papier weer van start. De eerste inzameling is zaterdag 6 juni in Geulle. Op de afvalkalender en in de Milieu App is te zien wanneer er in welk dorp of buurt het papier wordt opgehaald.

Maak het de inzamelaars zo makkelijk mogelijk 
Omdat er enkele maanden geen oud papier is opgehaald, zal er tijdens de inzamelrondes veel oud papier aan de straat staan. De gemeente vraagt om het de inzamelaars zo makkelijk mogelijk te maken bij het ophalen van het oud papier en vragen:” zet het oud-papier zo dicht mogelijk bij de openbare weg, verpak oud papier in dozen, of maak handzame bundels, zodat het papier niet kan wegwaaien en zorg ervoor dat er geen afval bij het oud papier zit.”

Lees vorig bericht

Remco Vertommen te gast in het 80’s Café

Lees volgend bericht

Kijk terug Uitgelicht: café sluit, milieupark & horeca