Remco Vertommen te gast in het 80’s Café

Remco Vertommen is op maandag 8 juni a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Hij werd tijdens de (online) raadsvergadering van 19 mei opnieuw tot plaatsvervangend wethouder van de gemeente Meerssen benoemd.

Wethouder en the eighties
Presentator Raoul Morreau praat met Vertommen over zijn politieke carrière en zijn werkzaamheden als wethouder. Uiteraard komen de coronacrisis en de invloed hiervan op zijn functie als wethouder aan bod. Ook zijn activiteiten als vrijwilliger bij diverse verenigingen worden aangestipt. En natuurlijk komen de jaren ‘80 uitgebreid aan de orde. Welke herinneringen heeft Remco Vertommen aan de eighties? Had hij toen al ambities om de politiek in te gaan? Waar ging hij graag op stap in de tachtiger jaren? En wat zijn z’n drie favoriete jaren ’80 hits? Je hoort het op maandag 8 juni rond 19.30 uur in het 80’s Café.

Over het 80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten.

Kijkradio
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Het programma is niet alleen te beluisteren op meer/fm, maar onder de noemer ‘Kijkradio’ ook te zien op meer/tv. Meekijken en -luisteren kan ook via de nieuwe app van Meer Vandaag en via de livestream op www.meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Bibliotheek Meerssen open

Lees volgend bericht

Oud papier wordt weer opgehaald