Huiskamer Rothem gaat weer van start

Vanaf maandag 8 juni start de huiskamer weer in Rothem. De kaarters kunnen weer hun kaartje leggen en de dames kunnen hun wekelijks verhaal kwijt, haken, breien en borduren. Het team heeft alles aangepast aan de regels van het R.I.V.M. zodat de huiskamer verantwoord verder kan gaan.

Verkouden of griep blijf thuis
Het team van de Huiskamer vraagt wanneer men ziek of verkouden is thuis te blijven. Ook voor de veiligheid van andere mensen. Het team hoopt dat er veel mensen blij zijn dat ze er weer even uit kunnen en bij een kopje koffie de gebeurtenissen van de afgelopen tijd samen kunnen delen.

Maandagmiddag 13:00 uur
Is het lekker weer kunnen de bezoekers ook buiten een gezellig zitje creëren zodat er voor iedereen plek is. Het team ziet iedereen graag weer verschijnen op de maandagmiddag vanaf 13.00 uur in de Huiskamer in de Koel in Rothem.

Lees vorig bericht

Groen licht voor vergroting en aanleg nieuwe regenwaterbuffers

Lees volgend bericht

Heuvellandgemeenten gaan voor een veilig en leefbaar Heuvelland