Ook zwembad Geulle opent de deuren

Nadat meer vandaag vorige week al meldde dat het zwembad van Meerssen op 27 juni open gaat is er ook in Geulle hard gewerkt aan een protocol dat het mogelijk maakt om de deuren van het zwembad in Geulle op zaterdag 27 juni te openen voor hun leden.

Zwemseizoen anders dan andere jaren
“Zwemseizoen 2020 zal er anders uitzien dan andere jaren,” zegt Klaas-Jakob Bakker van Zwembad Geulle. “We moeten ons immers houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dat betekent onder andere, het garanderen van de 1,5 meter afstand, een maximaal aantal mensen dat toegelaten kan worden op het terrein, kleine groepen die toegelaten kunnen worden in het zwembad.”

Samen verantwoordelijkheid nemen
Het bestuur van zwembad Geulle doet in eerste instantie een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van alle leden.” Houd gepaste afstand en respecteer de 1,5 meter afstand. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen kan genieten van het verenigingsbad.”

Lees vorig bericht

Milieu Centraal helpt bij duurzame keuzes

Lees volgend bericht

Geslaagden ontvangen docent aan de deur