Wandelen met de Huiskamer van Rothem

Nadat de Huiskamer van Rothem afgelopen maandag de deuren heeft geopend wordt er op woensdag 17 juni gestart met de volgende activiteit. Dit is een wandelmiddag met vertrek vanaf pastoor Geelenplein om 13:30 uur. Jo Wagenaar heeft een route van ongeveer 7 km. uitgestippeld.

Napraten na de wandeling
Na de wandeling is er tijd om samen na praten en een kopje koffie te drinken in de huiskamer. Iedereen die goed kan lopen is welkom. Ben je ziek blijf dan thuis voor de veiligheid van anderen. Het team van de Huiskamer hoopt dat er na de periode van binnen zitten veel mensen met hun meegaan en genieten van de natuur en het gezamenlijk buiten zijn .

Lees vorig bericht

Min of Meer: Manier van leven

Lees volgend bericht

Watertaps kunnen weer gebruikt worden