Jaarmarkt Meerssen gaat dit jaar niet door

De organisatie van de jaarmarkt in Meerssen laat via de social media weten dat de jaarmarkt dit jaar niet doorgaat. Dit in tegenstelling tot vorige week waar de organisatie nog bezig was met de voorbereiding van de jaarmarkt van dit jaar. De Bartholomeusmarkt op Hemelvaartsdag ging dit jaar ook niet door.

Organisatie: “gezondheid gaat voor alles
“ De maatregelen van het kabinet gelden minimaal tot 1 september. Evenementen en bijeenkomsten zijn tot die tijd verboden. Het is de vraag of de maatregelen daarna niet zullen worden verlengd. Om duidelijkheid te geven, hebben wij als organisatie dan ook onze verantwoordelijkheid genomen om het evenement niet door te laten gaan. Gezondheid gaat voor alles.”

Data beide markten 2021 bekend
De Bartholomeusmarkt wordt in 2021 gehouden op Hemelvaartsdag donderdag 13 Mei en de Jaarmarkt Meerssen zondag 5 september.

Lees vorig bericht

Tweede editie van Hoesparty op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

BundeNuSamen gaat weer beginnen