Huiskamer Rothem gaat wandelen

Vorige week was de planning om te gaan wandelen maar aangezien de weersverwachting slecht was konden de wandelaars niet gaan. Deze week worden er beter weer verwacht en gaan de wandelaars woensdag wel op pad.

Pastoor Geelenplein
Om 13:00 uur komen de wandelaars bij elkaar en vertrekken om 13:30 uur vanaf het pastoor Geelenplein in Rothem. De tocht is ongeveer 7 km. Na afloop kan er nog iets gedronken en nagepraat worden in de huiskamer.

Maandagmiddag ook open
Ook is de huiskamer op maandagmiddag geopend vanaf 13:00uur  voor de kaarters, de dames die haken breien of een praatje willen maken. Iedereen is welkom.

Lees vorig bericht

Partij Veilig Maastricht over herindeling: “ik denk dat dit toch beter is”

Lees volgend bericht

ZijActief Moorveld: wanneer kunnen we elkaar weer ontmoeten?