ZijActief Moorveld: wanneer kunnen we elkaar weer ontmoeten?

Afgelopen week heeft het bestuur van ZijActief Moorveld de koppen (figuurlijk) bij elkaar gestoken en geprobeerd een antwoord te krijgen op bovenstaande vraag.

Helaas, een definitief antwoord hebben ze nog niet
“We zullen er alles aan doen om op dinsdag 8 september te beginnen met het najaars- programma, maar op dit moment kunnen we dit nog niet met zekerheid zeggen. We blijven afhankelijk van de landelijke én gemeentelijke voorschriften. We volgen deze op de voet en hopen dat deze zodanig bijgesteld worden dat onze openingsavond kan doorgaan” aldus het bestuur van ZijActief Moorveld.

Regelmatig contact
Het bestuur laat verder weten: “We proberen contact met elkaar te houden door regelmatig e-mailverkeer met de leden van wie we een e-mailadres hebben. Degenen die zich niet op de digitale snelweg bevinden hebben beslist al een telefoontje van voorzitter Tiny Rings gehad. Blijf gezond en ga bij elkaar op bezoek, zomaar om eens bij te kletsen. Één op één, met anderhalve meter afstand kan dat.”

Lees vorig bericht

Huiskamer Rothem gaat wandelen

Lees volgend bericht

Milieudefensie Meerssen: wees wijs met water