Maandag 6 juli gaat ontmoetingspunt De Ketel open

Ontmoetingspunt De Ketel in Meerssen-West gaat vanaf maandag 6 juli de deuren weer openen. Dit gaat heel geleidelijk aan. Omdat ook De Ketel dient zich  te houden aan de richtlijnen van het RIVM en bij binnenkomst dient de bezoeker een gezondheidscheck in te vullen.

Voorlopig drie dagen open
Het team van De Ketel laat weten: “voorlopig gaan wij open op Maandag- Woensdag- en Vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00  tot 16.00 uur. Door de 1,5 m regel kunnen wij per dagdeel maximaal 13 mensen binnen laten. We hebben wel nog een aantal extra plaatsen op het terras. We hopen jullie natuurlijk weer allemaal te verwelkomen, ook wij hebben jullie heel erg gemist en daarom willen we u het 1e kopje Koffie of Thee gratis aanbieden. Voorlopig is onze keuken gesloten.”

Wat gebeurt er met de activiteiten?
Komende weken maakt De Ketel bekend welke activiteiten direct starten en welke pas in September of later starten.

Richtlijnen bezoekers
Dienen thuis hun handen te wassen.
Mogen niet komen indien ze coronagerelateerde klachten hebben.
Dienen aan de deur hun handen te desinfecteren.
Dienen zich aan de 1,5 meter regel te houden.

Vragen?
Zijn er vragen bel dan naar Nicole Ramakers 06-58862402 of tijdens openingstijden naar 043-3110330.

Lees vorig bericht

Milieudefensie Meerssen: wees wijs met water

Lees volgend bericht

De fiets