Meer Vandaag weer te ontvangen via Ziggo

Een deel van de klanten van Ziggo konden sinds dinsdag de lokale omroep Meer Vandaag niet meer ontvangen op hun TV. Ziggo heeft donderdag 25 juni om 14:30 uur laten weten “Zojuist krijg ik te horen dat het probleem is opgelost. Ik begrijp dat er door een aanpassing een aantal regels “corrupt” waren. Dit is nu opgelost en als het goed is, werkt alles weer naar behoren.” Het probleem moet dus opgelost zijn en digitaal kanaal 47 moet weer bereikbaar zijn.

Toekomstige aanpassingen
In de toekomst gaat Ziggo wel een aantal aanpassingen doorvoeren m.b.t. lokale omroepen “Wij zijn in bepaalde regio’s bezig de aanlevering te wijzigen van MPEG 2 naar MPEG 4. Dit heeft een boel voordelen, maar het enige nadeel is dat de hele oude settopboxen dit niet ondersteunen. Dus een klein percentage van de klanten die nog een oude box hebben (15 jaar oud) zal de omroepen niet meer kunnen ontvangen.”

Lees vorig bericht

Supporters stellen Sportakkoord Meerssen vast

Lees volgend bericht

Door een storing bij Ziggo heeft u enige tijd Meer Vandaag (TV) niet kunnen ontvangen