Komend jaar nog maar 4 brugklassen op het Stella Maris College

Het Stella Maris College gaat het komend jaar van 10 brugklassen terug naar 4 brugklassen. Dat heeft directeur John Haussmans in het praatprogramma Uitgelicht bevestigd. Het Stella Maris College staat nog steeds onder toezicht van de inspectie. Reden voor de vermindering heeft te maken met het slechte onderwijs van de afgelopen jaren.

Op de vingers getikt
Vorig jaar werd de school door de onderwijsinspectie op de vinger getikt. Zo werd de Havo afdeling als zeer zwak bestempeld en het VWO kreeg een onvoldoende. De onderwijsinspectie gaf de school een jaar de tijd om orde op zaken te stellen. Een van de maatregelen die de school genomen heeft is de afschaffing van het gepersonaliseerd leren.

Het hele interview met Jacques Arntz is te zien in Uitgelicht. Op TV ieder uur te zien t/m dinsdag 30 juni 23:00 uur en nu meteen via onze app.

Lees vorig bericht

Joep en Sjoerd over hun jeugdlintje

Lees volgend bericht

Aantal passagiers MAA stijgt in eerste kwartaal 2020