Oud papier actie harmonie St. Caecilia Geulle

Op zaterdag 4 juli organiseert het actiecomité van harmonie St. Caecilia haar maandelijkse oud papier actie. Het oud papier dient vanaf 8.30 uur aan de straat te staan. Zet het oud papier zo dicht mogelijk bij de openbare weg, handzaam verpakt in dozen of gebundeld zodat het papier niet kan wegwaaien. Zorg ervoor dat er geen afval bij het oud papier zit.

Papiercontainer
De harmonie laat verder weten: “mocht u uw oud papier op een ander tijdstip kwijt willen dan kunt u terecht bij de oud papiercontainer aan de Hulserstraat 17 op maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Wij vragen u vriendelijk om hierin enkel oud papier te doen en bij het vullen van de container de maatregelen van het RIVM in acht te nemen. We vertrouwen op uw begrip en medewerking.”

Lees vorig bericht

Aantal passagiers MAA stijgt in eerste kwartaal 2020

Lees volgend bericht

Sportschool bereidt zich voor op opening