BundeNuSamen weer volop bezig

Op 2 juli heeft BundeNuSamen de deuren van Ut Zaelke weer geopend. “We konden meteen genieten van een goede opkomst. Om te vieren dat we elkaar na zoveel tijd weer zagen, was de eerste consumptie van het huis. Zoals altijd op donderdag werd onze ‘praattafel’ door de heren bevolkt; helaas kon door afwezigheid van enkele kaartsters het kaarten geen doorgang vinden”, aldus BundeNuSamen.

Schilderdames
Alle ‘schilderdames’ waren aanwezig om weer op gepaste afstand aan het schilderen te gaan. Gezien de resultaten, hebben ze in de afgelopen tijd het schilderen niet verleerd.

Inkleuren mandela’s
Op 9 juli wordt er in het kader van creatief bezig zijn mandala’s ingekleurd. Kleurpotloden en stiften zijn in Ut Zaelke aanwezig, maar mocht iemand in verband met de huidige omstandigheden liever z’n eigen materiaal meenemen, mag dat ook. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van BundeNuSamen.

Lees vorig bericht

Hart van Meerssen terug op tv en radio

Lees volgend bericht

Werkzaamheden brug Julianakanaal