Opfriscursus verkeersregels voor senioren

Senioren die ook nog inwoner van het Heuvelland zijn kunnen als ervaren verkeersdeelnemer worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels. Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels.

Drie bijeenkomsten
In drie bijeenkomsten van twee uur worden de senioren, onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland, bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. 

Gratis opfriscursus in oktober
De cursus is gratis en vindt plaats op donderdag 8, 15 en 22 oktober van 13:30 uur tot 15:45 uur in Meerssen. Senioren die interesse hebben kunnen zich tot 3 weken voor aanvang van de cursus aanmelden via www.vvn.nl/opfriscursusmeerssen  of bel tijdens kantooruren naar 088-5248850.

Lees vorig bericht

Grote getallen

Lees volgend bericht

Brandweer waarschuwt voor foutparkeerders markt