Brandweer waarschuwt voor foutparkeerders markt

Foto: brandweer Meerssen

Foto: brandweer Meerssen

Regelmatig wordt er door de chauffeurs van brandweer Meerssen geoefend met het rijden van brandweervoertuigen. Tijdens een oefenronde woensdag 8 juli op de markt in Meerssen stonden een aantal voertuigen geparkeerd waar dit niet was toegestaan. Met als gevolg dat de doorgang verhinderd werd.

De brandweer laat weten dat na een paar minuten de automobilist de bewuste voertuig verplaatst heeft. “Nu was het maar een oefenronde, maar bij een daadwerkelijk incident telt echt elke seconde! Kijk goed waar je je voertuig parkeert en houdt er rekening mee dat de hulpdiensten ten alle tijde voldoende ruimte hebben.”. Aldus de brandweer.

Lees vorig bericht

Opfriscursus verkeersregels voor senioren

Lees volgend bericht

Plantenkwekerij Marnis en SMHO samen in een gebouw