Kantoor Rabobank Meerssen blijft dicht

In een mailing aan de klanten van Rabobank Zuid-Limburg West laat de bank weten dat het kantoor van de Rabobank aan de Bunderstraat in Meerssen niet meer open gaat.

Steeds minder klanten bezoeken de vestiging
Noël Laumen directeur particulieren van de Rabobank laat weten dat steeds minder klanten een bezoek brengen aan een Rabobankvestiging. “Klanten maken steeds vaker gebruik van Rabo Internetbankieren en de Rabo App om hun bankzaken te regelen. Op basis van deze ontwikkelingen is besloten het kantoor in Meerssen te sluiten. Vanwege Covid-19 is het kantoor medio maart reeds dicht gegaan en wordt het ook niet meer geopend. Datzelfde geldt voor het kantoor in Beek. Klanten worden op andere passende (mobiele) manieren bediend.”

Mobiel kantoor
Voor alle dagelijkse bankzaken, met uitzondering van contant geld, komt er een mobiel kantoor dat wekelijks in het centrum van Meerssen komt te staan. De exacte locatie en het tijdstip worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Bijeenkomsten om in contact te blijven
Rabobank Zuid-Limburg West laat verder weten: “om in contact te blijven met klanten worden speciale bijeenkomsten georganiseerd, is de bank aanwezig op evenementen, worden verenigingen en stichtingen ondersteund en steunt de bank maatschappelijke projecten. Zo blijft Rabobank Zuid-Limburg West als coöperatieve bank betrokken en dichtbij.” 

Lees vorig bericht

Kunstenfestival Musica Sacra Maastricht

Lees volgend bericht

Evenementen in de “Gäölse kalender 2021”