KVW Meerssen organiseert 11 en 13 augustus twee dagen spel en plezier

Om KVW 2020 niet voorbij te laten gaan wil KVW Meerssen iets organiseren. Ze zijn volop in voorbereiding om te zorgen voor twee dagen spel en plezier voor alle kids van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen van Meerssen en Ulestraten.

Afwisselend programma
Op dinsdag 11 augustus en donderdag 13 augustus is er een afwisselend programma dat rekening houdt met leeftijd en interesses. Alles gebeurt in de buitenlucht. Het programma op beide dagen duurt van 10.00 uur tot en met 16.00 uur.

Vooraf aanmelden
Omdat KVW Meerssen dit jaar geen volledig programma kan aanbieden en er vanwege de Covid-19 crisis al genoeg activiteiten voor kids niet zijn doorgegaan, wordt er dit jaar geen eigen bijdrage gevraagd. De twee dagen zijn gratis toegankelijk maar de kinderen dienen zich wel van te voren opgeven. Dit kan via: www.kvwmeerssen.nl en is mogelijk van 13 juli tot en met 31 juli. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij en vol is vol. Verdere informatie over het programma zal volgen na inschrijving.

Lees vorig bericht

Herindeling vooralsnog van de baan, forse bezuinigingen liggen op de loer

Lees volgend bericht

Kunstenfestival Musica Sacra Maastricht