IVN natuurnieuws

De coronaregels zijn flink versoepeld maar er zijn nog maar weinig mogelijkheden om in groepsverband te gaan wandelen. Het is gebleken dat er door de corona meer mensen naar buiten zijn gegaan en de natuur in eigen omgeving hebben (her)ontdekt.

Actualiteiten in de natuur
IVN natuureducatie heeft een tip om meer te weten over de natuur. “Wil je elke dag meer weten over de actualiteiten in de natuur; kijk dan eens op: www.naturetoday.com . Heel interessant en leuk om te lezen wat er in de natuur gaande is, informatie over vogels, vissen, natuurontwikkeling etc. Je kunt onder de knop Natuurberichten klikken op: meld je aan en dan ontvang je elke dag enkele tips op je computer . Behalve de dagelijkse nieuwigheden is er een heel scala over allerlei zaken rondom natuur te vinden op deze site. “

IVN wandelingen
Als de IVN wandelingen weer gaan starten laten zij dit weten in de media of via de site van IVN-Limburg. Vul daar Meerssen of Ulestraten in. IVN Ulestraten en Meerssen hopen straks weer iedereen te kunnen begroeten bij hun IVN-activiteiten.

Lees vorig bericht

Fietsrondje rondom de A2

Lees volgend bericht

De duim