Meersjes Vastelaovends Leedsjes Konkoer CV de Aanhawwersj gaat niet door

Het bestuur van CV de Aanhawwersj uit Meerssen laat op Facebook weten dat zij, in verband met de situatie rondom Covid-19, besloten hebben dat een aantal door hun georganiseerde activiteiten in het najaar van 2020 niet doorgaan. Het gaat om de bier en wijnproeverij in oktober, het Meersjes Vastelaovends Leedsjes Konkoer in november en de rommelmarkt in december.

Meersjes Vastelaovends Leedsjes Konkoer
Het Meersjes Vastelaovends Leedsjes Konkoer (MVK) gaat niet door omdat nog geen zicht is op de situatie en geldende voorschriften in november en omdat de voorbereidingen voor het evenement normaal gesproken al in de zomer starten.

Opening carnavalsseizoen
De traditionele opening van het carnavalsseizoen op 11 november gaat wel door. Hoe de opening eruit gaat zien wordt door CV de Aanhawwersj nog bekeken.

Carnaval 2021
Vooralsnog gaan de Aanhawwersj ervan uit dat ook in 2021 carnaval gevierd zal worden. Echter of de Aanhawwersj activiteiten kunnen en mogen organiseren en zo ja, in welke vorm is nog niet bekend. “Daarover beslissen we in het najaar” laten de Aanhawwersj op facebook weten.

https://www.facebook.com/cvdeaanhawwersj/posts/2744173345836427

Lees vorig bericht

Tosje os gezag en gezjwege: terug naar de Piemelehook

Lees volgend bericht

Terug in de tijd aflevering 1/2020