Meerssenaar raakt 17.000 euro kwijt door Phishingmail

De politie heeft beelden vrijgegeven van een verdachte in een phishingzaak. Vorig jaar keek een 55-jarige man uit Meerssen op zijn bankrekening en zag dat er ruim 17.000 euro weg was. De politie schrijft: “Onderzoek wijst uit dat de man mogelijk slachtoffer is geweest van een phishingmail. Door op een link in een e-mail te klikken, heeft hij zonder het te weten de controle over zijn bankrekening uit handen gegeven.”

Bedrijven
Uit onderzoek van de politie blijkt dat het geldbedrag is overgemaakt naar een aantal bedrijven. Ook zijn er beelden veilig gesteld van het opnemen van geld in Amsterdam en Zoetermeer.

Lees vorig bericht

Bosje bloemen voor alle Zuid-Limburgers bij campagne ‘Wie sjoën os Limburg is’

Lees volgend bericht

Titels openluchtfilms Proosdijpark bekend