Nep zorg-medewerkers aangehouden

De politie heeft zaterdag in Nijmegen vier verdachten aangehouden op verdenking van oplichting. De verdachten deden zich voor als nep-zorgmedewerkers of watermeteropnemers in Maastricht. Dankzij een oplettende getuige en verder onderzoek kwam de politie het viertal op het spoor. Dit resulteerde vervolgens in de aanhouding van de vier door de politie in Nijmegen.

Twee mannen en twee vrouwen
De verdachten zijn twee mannen van 32 en 41 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats en twee vrouwen van 44 en 47 jaar uit Enschede. Zij zijn zondag overgebracht naar Limburg waar het politieonderzoek verder opgepakt wordt. Tot nu toe zijn er drie meldingen ontvangen waar de verdachten hebben toegeslagen en waarvan er in ieder geval op een plaats buit is gemaakt.

Oproep aan mogelijke gedupeerden
Mogelijk dat de verdachten nog op meerdere plekken ‘actief’ zijn geweest. Mocht dat het geval zijn en hiervan is nog geen melding gedaan, dan is het verzoek dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de politie in Maastricht via 0900-8844. Deze meldingen kunnen dan nog in het verdere politieonderzoek meegenomen worden.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 30: De Ketel dicht, beelden verdachten & SV Meerssen

Lees volgend bericht

Terug in de tijd: ZLF 2010