Ontmoetingspunt De Ketel opent eigen volkstuin

Dinsdag 11 augustus opent de Ketel hun eigen volkstuin. De tuin ligt aan de Burgemeester Kisselsstraat in Meerssen-West. In de tuin kunnen belangstellenden samen met het tuinteam van De Ketel  tuinieren en oogsten. De Ketel-Tuin is bestemd voor jong en oud. Mocht er overschot zijn aan groente of fruitoogst gaat dit naar de plaatselijke voedselbank De Ruggesteun.

Wonen Meerssen
Omdat Wonen Meerssen de Ketel een warm hart toedraagt is de directeur wonen Luc van de Bergh gevraagd om de Ketel-Tuin officieel te openen. De opening is op dinsdag 11 augustus om 13.00 uur. De tuin ligt in de Kisselsstraat tegenover huisnummer 55.

Oproep voor helpende handen
Het Ketel team roept mensen op voor de tuin. “Wilt u ook tuinieren of de helpende hand uitsteken in de Ketel-Tuin dan kunt u zich aanmelden in “De Ketel”, Pastoor Dominicus Hexstraat 70 in Meerssen-West of Bel naar Nicole 06-58862402.” De voorlopige openingstijden zijn: Maandag, Woensdag en Vrijdag van 11.00-13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Lees vorig bericht

Streefbedrag GoFundMe-campagne behaald

Lees volgend bericht

Jeugdtoernooi RKUVC op 22 en 23 augustus