Coronacampagne Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Deze week start Veiligheidsregio Zuid-Limburg met ondersteuning van Visit Zuid-Limburg een campagne om het belang van de corona-maatregelen extra onder de aandacht te brengen bij de inwoners en bezoekers van onze regio. “Als iedereen zich aan de maatregelen houdt, plukken we daar als samenleving de vruchten van”, laten de initiatiefnemers van de campagne weten. De boodschap van de campagne is: ‘Goed dat je de regels volgt!’ ‘Thank you for following the rules!’.

Maatregelen niet voor niets
Al lijkt het straatbeeld er normaal uit te zien, “de maatregelen zijn er niet voor niets,” aldus de initiatiefnemers. “Kwetsbare mensen kunnen de straat niet op, omdat we steeds minder geneigd zijn afstand te houden. Niemand wil dat de versoepelingen worden teruggedraaid en we weer zoveel mogelijk thuis moeten blijven.”

André Rieu
André Rieu verleent zijn medewerking aan de campagne en Veiligheidsregio Zuid-Limburg en Visit Zuid-Limburg vragen ook andere bekende Limburgers om de actie te ondersteunen. Op die manier willen zij het belang van de maatregelen op een positieve manier onder de aandacht houden bij jong en oud.

Lees vorig bericht

Extreme hitte op komst: Speeltuin sluit deuren

Lees volgend bericht

Politie gaat uit van brandstichting bij SV Meerssen