Twee autobranden in Meerssen

Twee auto’s zijn in vlammen opgegaan in de proostbuurt in Meerssen. De brandweer rukte rond 03:16 uur uit voor een melding van twee autobranden.

Twee auto’s
Aangekomen bij de gemelde plek trof de brandweer op de Proost Hugostraat een brandende auto aan. Omstanders en politie waarschuwde de brandweer dat er om de hoek op de Proost Willemstraat ook nog een auto in brand stond. Bij deze auto stond een derde auto die aangestraald was door de hitte van de brandende auto. De brandweer bluste beide voertuigen en droeg na het blussen de zaak over aan de politie.

Oproep politie
“Heeft u camera’s ophangen en woont u in de directe omgeving van de hierboven genoemde locatie’s, bekijk deze beelden en wendt u tot de politie als uw camera verdachte omstandigheden heeft vastgelegd. Ook kunt u uw camera aanmelden op www.politie.nl. Zo heeft de politie snel inzichtelijk waar camera’s hangen en kan een onderzoek sneller verlopen.”

Foto: Gerrit van der Bijl
Foto: Gerrit van der Bijl

Lees vorig bericht

Honderd

Lees volgend bericht

De Kwakkers oet Rothem