Zwembad Geulle heeft last van inbraken en vernielingen

Het zwembad van Geulle heeft de afgelopen nachten last van vernielingen en inbraken. Ook wordt er in de nachtelijke uren illegaal gezwommen.

Zwembadtelefoon en parasol ontvreemd
Op Facebook laat het zwembad weten dat in de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in het badmeestershuisje. Bij deze inbraak werd onder andere de zwembadtelefoon meegenomen. Hierdoor is het zwembad tijdelijk onbereikbaar geweest. In de nacht van zondag op maandag werd van het terras voor de frituur een grote parasol ontvreemd. Ook de vorige week opgestelde camera is meegenomen.

Extra verlichting
Om de inbraken tot een minimum te beperken zijn de zwembadmedewerkers met man en macht bezig om het terrein te voorzien van extra lampen en het dagelijks repareren van het hek waar dit is opengeknipt. Het bestuur is op zoek naar een elektricien voor het plaatsen van voldoende verlichting op het terrein om de inbrekers, vandalen en nachtzwemmers af te schrikken.

Samen opletten
Het bestuur van het zwembad vraagt iedereen “om samen met ons op te letten ’s avonds en bij verdachte bewegingen rondom het zwembad meteen de politie Maastricht te bellen via 0900 8844. Zo voorkomen we hopelijk samen erger.”

Lees vorig bericht

Terug in de tijd – de eerste prefabwoning

Lees volgend bericht

Kantine SV Meerssen: Hoe nu verder?