V.V. Bunde heeft al jarenlang last van vandalisme

In een interview met Meer Vandaag heeft de voorzitter van VV Bunde, Ron Yerna, laten weten dat VV Bunde ook al langere tijd problemen heeft met overlast en vandalisme op het voetbalterrein op het Heiveld in Bunde. SV Meerssen had twee weken geleden ook al een gesprek met de gemeente over overlast rondom hun accommodatie.

Brief naar de gemeente
Yerna heeft onlangs een brief gestuurd naar de gemeente waarin hij zijn zorgen uit over de overlast. De overlast wordt met name door jeugd veroorzaakt. De club uit Bunde zou al jaren in discussie zijn met de gemeente om tot een oplossing te komen voor dit probleem. Verder laat de voorzitter weten signalen van overlast bij alle clubs te horen “ik hoor niks anders”.

Veld in brand gestoken
Twee jaar geleden is ook V.V. Bunde het slachtoffer geworden van baldadigheid. Zo werd toen het kunstgrasveld in brand gestoken. Dit zorgde voor hoge kosten voor de club. Toch verteld Yerna “Als de kantine wegvalt, ben je ten dode opgeschreven”.

Foto: archief Meer Vandaag

Lees vorig bericht

Kantine SV Meerssen: Hoe nu verder?

Lees volgend bericht

Zaterdag autowasdag voetbaldames SV Meerssen