ZijActief Moorveld openingsavond najaarsprogramma

ZijActief Moorveld nodigt haar leden uit voor de openingsavond van het najaarsprogramma op dinsdag 8 september aanstaande om 19.30 uur in Gemeenschapshuis De Kollekamp.

Presentatie nieuwe donorwet
Het voor deze avond aangekondigde optreden van Dialekgroep Angers kan niet doorgaan. In plaats daarvan vindt een presentatie plaats over de nieuwe donorwet door Esther Lokkers van Stichting Remedica.

Maximaal 55 personen
Het bestuur van ZijActief Moorveld laat weten “We hebben gewikt en gewogen en ook gemeten, want natuurlijk gelden in Gemeenschapshuis De Kollekamp ook de coronavoorschriften. We kunnen jullie met een gerust hart uitnodigen voor de openingsavond. Echter, omdat we ons aan de coronavoorschriften moeten houden is er slechts zitplaats voor maximaal 55 personen. Daarom heeft het bestuur moeten besluiten dat de leden zich vóór elke bijeenkomst moeten aanmelden. Leden die zich niet hebben aangemeld en spontaan naar de activiteit komen, lopen de kans dat het aantal zitplaatsen compleet is en ze daarom niet aan de activiteit kunnen deelnemen.”

Aanmelden voor 1 september
Voor de openingsavond op dinsdag 8 september worden de leden vriendelijk doch dringend verzocht zich vóór 1 september aan te melden bij Rosie Houben, tel. 06 2142 5124. Een appje sturen kan ook. “Nadrukkelijk wordt er nogmaals op gewezen dat de aanwezigen worden verzocht zich tijdens alle bijeenkomsten aan de in Gemeenschapshuis De Kollekamp geldende corona-voorschriften te houden.”

Lees vorig bericht

Verbod gebruik lachgas in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Ophalen oud papier Meerssen centrum