RKUVC en RVU hebben geen last van vandalisme

RKUVC en RVU laten in een reactie aan Meer Vandaag weten geen last te hebben van overlast of vandalisme. Ook Geulsche Boys laat weten maar minimale overlast te hebben. Vandalisme en overlast zijn op dit moment alleen aan de orde bij de SV Meerssen en VV Bunde.

Overlast bij SV Meerssen en VV Bunde
De voorzitter van VV Bunde, Ron Yerna, liet eerder al weten aan Meer Vandaag dat VV Bunde al langere tijd problemen heeft met overlast en vandalisme op het voetbalterrein op het Heiveld in Bunde. SV Meerssen had twee weken geleden ook al een gesprek met de gemeente over overlast rondom hun accommodatie.

Zwembad Geulle
Het zwembad van Geulle heeft de tijdens de vakantieperiode in de nachten ook last gehad van vernielingen en inbraken. Ook wordt er in de nachtelijke uren illegaal gezwommen.

Lees vorig bericht

V.V. Bunde gaat gemeente aansprakelijk stellen

Lees volgend bericht

Jeugdtoernooi RKUVC