Overval bij bedrijf Tussen de Bruggen

De politie laat weten dat één persoon dinsdagmiddag rond 17:15 uur een bedrijfaan Tussen de Bruggen overviel. Het zou gaan om een bedrijf dat scooters en brommers verkoopt. Een man met een integraalhelm op kwam net na 17.00 uur de zaak aan ‘Tussen de bruggen’ binnen. Hij bedreigde een medewerker met een vuurwapen en vertrok kort daarna weer. Er raakte niemand gewond. 

De politie is vanwege die overval op zoek naar een man, 1 meter 72, draagt een grijs/blauwe integraalhelm en een sjaal. De man heeft een wit/blauwe plastic tas bij zich en zit op een scooter. De politie benadrukt om de man niet zelf te benaderen. Verder laat de politie weten bezig te zijn met een onderzoek.

Lees vorig bericht

Streep door Bundermijt 2020

Lees volgend bericht

Politieauto betrokken bij aanrijding in onderzoek naar gewapende overval