Streep door Bundermijt 2020

De jubileum editie van de Bundermijt 2020 wordt vanwege de corona dit jaar niet gehouden. De organisatie heeft er voor gekozen om het evenement te verplaatsen naar 18 en 19 september 2021. “Helaas is ook de organisatie van de Bundermijt genoodzaakt om deze drastische maatregel te nemen. De gezondheid van onze gasten, deelnemers en vrijwilligers is voor onze organisatie van dusdanig belang dat wij dit besluit hebben genomen. Dit geldt dus voor de Braderie op zondag alsook voor de nieuwe Bundermijt-feesten op zaterdag.”.

The Dirty Daddies
Dit jaar stond een speciale jubileum-editie van de Bundermijt op de planning. Behalve de vertrouwde braderie op zondag zou dit jaar, vanwege het jubileum, op zaterdag een show van de The Dirty Daddies worden gehouden op het Sint Agnesplein in Bunde. De organisatie is 12 maanden geleden gestart, maar vanwege de Corona crisis heeft de organisatie ervoor gekozen om ook deze show te verplaatsen naar 18 en 19 september 2021.

Lees vorig bericht

Jeugdtoernooi RKUVC

Lees volgend bericht

Overval bij bedrijf Tussen de Bruggen