Harmonie St. Caecilia Geulle muzikaal terug op Moordveldshof

Zondagochtend 20 september geeft Harmonie St. Caecilia Geulle haar eerste concert na de pauze van de verenigingsactiviteiten vanwege de corona-maatregelen. Dit concert wordt gehouden in de vorm van een buitenconcert op de binnenplaats van de Moorveldshof aan de Schone Steynweg, te Moorveld-Geulle. De aanvang van het concert is 10.30 uur.

Diverse werken
Tijdens het concert zullen diverse werken ten gehore gebracht worden, zoals o.a. African Symphonie, Rivierencyclus maar ook de mars Viva Caecilia. Ook het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia zal dit concert opluisteren.

Beperkt aantal mensen
Om dit concert in goede banen te leiden en omdat er maar een beperkt aantal mensen mogen komen, is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. Dit kan via het e-mailadres secretariaat@harmoniegeulle.nl , onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u het concert wilt bezoeken. Geef ook aan of de aanmeldingen uit 1 gezin zijn. De harmonie hanteert de regel vol=vol. Er wordt uitgegaan van volgorde van aanmelding.

Kom op tijd
zondagochtend 20 september vragen de harmonie het publiek op tijd te komen om zich vervolgens te melden aan de poort van de binnenplaats. Vanaf hier worden de aanwezigen naar hun zitplaats begeleid. Rondlopen en het verschuiven van stoelen is niet toegestaan. Kom niet naar het concert met verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts. Bij slecht weer gaat het concert niet door.

Lees vorig bericht

Ontmoetingspunt De Ketel weer open

Lees volgend bericht

Herfstexcursie IVN Meerssen