Herfstexcursie IVN Meerssen

Op zondag 27 september 2020 vindt voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis weer de seizoensexcursie plaats. IVN doet dat conform de op dat moment geldende corona- regels. De excursie voert door velden, kleine bosjes en holle wegen en naar het plateau met uitzicht op het Maasdal.  Onze aandacht gaat uit naar tekenen van de herfst.

Huize Sint Joseph
Naast het landschap en de natuur  gaat de wandeling langs plekken die menigeen nog kent van vroeger zoals Huize Sint Joseph met de start van de bekende Margratentocht. En andere plek is het pas gerestaureerde gedenkmoment in het kader van de bevrijding op het landgoed Heerdeberg.

Vertrekpunt
De wandeling vertrekt om 09:30 uur bij het kruispunt Veldstraat-Oude Molenweg in Heer-Maastricht. Bij regenachtig weer kunnen de paden modderig zijn. Stevige wandelschoenen zijn aanbevolen.

Vooraanmelding is verplicht
Aanmelden kan via een mailtje naar: wil.lemmens@wxs.nl of bel naar 0653654590 vóór 26 september. Ga niet mee als u, (of een van uw huisgenoten) verkouden bent, hoest of niest. Meldt u in dat geval af bij de organisator. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20.

Lees vorig bericht

Harmonie St. Caecilia Geulle muzikaal terug op Moordveldshof

Lees volgend bericht

Stichting vier het leven gaat weer met ouderen naar het theater