Stichting vier het leven gaat weer met ouderen naar het theater

Sinds 12 maart dit jaar zijn de deelnemers van Stichting Vier het Leven uit Limburg niet meer onder begeleiding van vrijwilligers naar de theaters gegaan. De landelijke stichting moest op dat moment al haar theaterprogramma’s annuleren omdat de theaters vanwege de uitbraak van het coronavirus de deuren moesten sluiten.

18 oktober
Vanaf 18 oktober is het voor ouderen uit Limburg weer mogelijk om naar het theater te gaan. In tegenstelling tot voorheen krijgen de ouderen vanaf dan één op één begeleiding van deur tot deur door een vrijwilliger. Een tijdelijke maatregel die vooralsnog tot en met december van toepassing is.

Foto: Jean Pierre Geussens

Lees vorig bericht

Herfstexcursie IVN Meerssen

Lees volgend bericht

Minister geeft aftrap werkzaamheden Water in Balans