Politieke crisis: opstappen Meerssense wethouders dichtbij

Wethouders Gulikers, Heusschen en Sanders hebben tijdens de extra raadsvergadering aangegeven om het voorstel dat door de meerderheid van de gemeenteraad is aangenomen niet uit te voeren.

Komen met een sluitende begroting
In het voorstel roepen KIJK!!!, CDA, Lokaal DNA en Focus het college van burgemeester en wethouders op om toch te komen met een sluitende begroting. De drie wethouders lieten voor de stemming weten dit niet te gaan doen. Het voorstel is met 11 stemmen voor en zes stemmen tegen aangenomen.

Persmoment wethouders
Dinsdagmiddag komen de wethouders met een verklaring tijdens een persmoment. De verwachting is dat ze dan hun ontslag indienen. De reacties zijn dinsdagavond te zien rond 20:00 uur in een extra nieuwsuitzending op tv.

Lees vorig bericht

Fusie met Maastricht voorlopig van de baan

Lees volgend bericht

Herindeling blijft mogelijk, nu geen fusie met Maastricht