Maurice van Kan te gast in het 80’s Café

Maurice van Kan is op maandag 21 september a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Hij is bestuurslid van SV Meerssen en was o.a. woordvoerder van de club op de landelijke televisie (SBS6) na de kantinebrand in augustus.

SV Meerssen staat centraal in het gesprek dat presentator Raoul Morreau met Maurice van Kan heeft. De huidige stand van zaken na die verschrikkelijke brand komt aan bod, maar ook zijn eigen voetbalcarrière en de vele functies die Maurice heeft binnen de club worden besproken. En natuurlijk komen de jaren ‘80 uitgebreid aan de orde. Welke herinneringen heeft van Kan aan de eighties? Was het ook toen al vooral SV Meerssen wat de klok sloeg? De antwoorden op deze en vele andere vragen hoor je op maandag 21 september rond 19.30 uur in het 80’s Café. Uiteraard komen ook de drie favoriete jaren ’80 hits van Maurice voorbij.

Over het 80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten.

Kijkradio
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Het programma is niet alleen te beluisteren op meer/fm, maar onder de noemer ‘Kijkradio’ ook te zien op meer/tv. Meekijken en -luisteren kan ook via de nieuwe app van Meer Vandaag en via de livestream op www.meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Draagvlak en financiële situatie Meerssen maakt einde aan regiegemeente

Lees volgend bericht

Maastrichtse raad niet te spreken over acties colleges B&W van Maastricht en Meerssen