Gratis kennis maken met padel bij TC Bunde

Padel is een racketsport die in veel opzichten lijkt op squash en tennis en heel makkelijk te leren is. Padel is geschikt voor spelers van alle leeftijden. Als mensen wel eens een potje heeft getafeltennist of gebadmintond, dan kan men ook padel spelen. TC Bunde stelt belangstellenden in de gelegenheid om gratis te komen proberen op 5 en 12 oktober.

Dubbelspel
Padel wordt gespeeld in dubbelspel-vorm: 2 tegen 2. Het spel wordt gespeeld op een veld dat verdeeld wordt door een net en dat is omgeven door hoge glazen wanden die ook daadwerkelijk als onderdeel van het spel dienen. Padel is gemakkelijker aan te leren dan tennis, omdat het minder technische vaardigheden en fysieke kracht vereist. Doordat het racket geen snaren heeft, krijgt de speler de bal makkelijk aan de andere kant van het net. Beginners kunnen al snel een rally spelen en dit zorgt voor veel spelplezier. Het doel is om de tegenstanders te beletten de bal terug te slaan en dit betekent dat inzicht en tactiek heel belangrijk zijn.

Professionele begeleiding
Trainer Yago Hamwijk ontvangt belangstellenden graag op de maandagen 5 en 12 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. Hamwijk zorgt voor professionele begeleiding met veel aandacht voor de eigen beweegmogelijkheden van de deelnemers. Rackets zijn aanwezig. Belangstellenden hoeven alleen te zorgen voor makkelijk zittende kleding en stevige schoenen.

Vooraf aanmelden 
Belangstellenden dienen zich aan te melden door een mailtje te sturen naar info@eventserve.nl of bellen met Bjorn Boumans op 06-53783684. Deelnemers kunnen zelf kiezen of zij een keer of beide keren willen meedoen.

Vragen over bewegen
Zijn er mensen die meer willen bewegen, maar weten niet goed hoe en wat? Neem dan contact op met de projectleider van BundeNuSamen Hanneke Philipsen en bekijk met haar wat er allemaal voor een mogelijkheden zijn in de gemeente. Belangstellenden kunnen mailen naar hanneke.philipsen@planet.nl of bellen op 06-29026328. Meer informatie is te vinden op  de website bundebeweegt.blogspot.com.

Lees vorig bericht

Start Taalcafé in De Ketel

Lees volgend bericht

Wat moet ik ermee?