Politie geeft beelden vrij van verdachten overval

Politie Limburg geeft beelden vrij van de verdachten die in augustus een scooterzaak hebben overvallen bij Tussen de Bruggen in Meerssen. De politie schrijft: “Terwijl één verdachte 200 meter verderop op de Holstraat op een scooter staat te wachten, dringt de andere verdachte bewapend met een vuurwapen de scooterzaak binnen. De medewerker die op dat moment in de zaak aanwezig is, vlucht daarop naar de werkplaats. De verdachte verlaat zonder buit de zaak en gaat er met de medeverdachte op de scooter vandoor.”

Gevlucht
Vervolgens vluchten de verdachten via de Klinkenberg, Holstraat, Eburonenstraat en Kuilenstraat. De politie vermoedt dat de verdachten weer terug zijn gereden via de Klinkenberg richting Maastricht.

Signalement
De politie geeft het volgende signalement: “De verdachte die tevens de scooterzaak binnendrong, droeg een opvallende zwartgrijze helm met aan de rechter zijkant een rood vlak met een wit figuur. Op de linkerzijde van de helm waren grijs met blauwpaarse vlammen te zien.” Ook schrijft de politie over de scooter: “De verdachten reden op een rode scooter met een opvallend grote aluminium uitlaat zonder kentekenplaat.”

Lees vorig bericht

Uitgelicht: opstappen wethouders & hoe nu verder?

Lees volgend bericht

‘Een tuin met een functie’