Oud-wethouder Gulikers terug in de raad

Oud-wethouder Gulikers heeft vandaag kenbaar gemaakt toch in de Meerssense politiek te willen blijven. Hij neemt vanaf volgende maand opnieuw zitting in de Gemeenteraad en gaat zitting nemen op de plaats van Sjraar Hovens.

Hovens geeft zetel terug
Toen in 2018 bleek dat Jan Gulikers wethouder zou worden, werd Hovens alsnog raadslid voor partij BRUG-M. Nu twee jaar later geeft hij deze raadszetel weer terug aan Gulikers. Ook bij een eerdere coalitiebreuk in 2015 besloot Gulikers zijn plek binnen de gemeenteraad op te eisen.

BRUG-M
Wat de rol van BRUG-M gaat worden in de oude coalitie blijft vooralsnog een raadsel. Blijven ze de coalitie steunen of stappen zij eruit. Komende donderdag zullen zij dit bekend gaan maken tijdens een ingelaste persbijeenkomst.

Lees vorig bericht

‘Deadline voor begroting niet meer haalbaar’

Lees volgend bericht

Oud-wethouders blikken terug