Coalitie Meerssen gevallen

De coalitie van de partijen BRUG-M, CDA, Kijk!!! en het origineel is officieel ten einde. Dat heeft de grootste partij BRUG-M in een brief aan de gemeenteraad laten weten. In de brief is te lezen “Door de motie van wantrouwen naar de wethouders, met als gevolg daarvan het indienen van hun ontslag, zijn wij tot de constatering gekomen dat daarmee feitelijk de samenwerking binnen de huidige coalitie van CDA, KIJK!!!, Het Origineel en BRUG-M is beëindigd en dat derhalve deze coalitie niet meer bestaat.”

Oproep om koers richting herindeling
Verder roept de partij op om de koers richting herindeling in te zetten. “Over de nadere invulling daarvan, proces, betrekken van inwoners en andere belanghebbenden, planning, beoogde herindelingspartner, e.d., willen we samen met andere raadsfracties in overleg treden.” Dit overleg wil de partij al vrij snel op maandag 5 oktober van 19:30 – 21:30 uur in het gemeentehuis.

Eerder riep partij Kijk!!! al op om z.s.m met een sluitende begroting en nieuwe wethouders te komen.

Lees vorig bericht

Stolpersteine in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

BRUG-M wil impasse doorbreken