Leggen Stolpersteine niet op 5 november

De initiator en kunstenaar Gunter Demnig heeft in verband met het coronavirus besloten zijn tour door Luxemburg, België en Nederland af te zeggen. Het gevolg van dit besluit is is dat Demnig ook niet naar Meerssen komt. Hij zou op 5 november in de Gemeente Meerssen bij zeven adressen in totaal 16 Stolpersteine leggen.

Ook geen expositie in Erfgoedhuis
De werkgroep Stolpersteine heeft daarop besloten ook de expositie in het Erfgoedhuis gedurende de maanden november en december niet door te laten gaan. Inmiddels zijn nabestaanden, genodigden en sprekers op de hoogte gesteld.

Nieuwe datum in 2021
De Stolpersteine worden nu op een nader te bepalen data in 2021 gelegd. De komende weken neemt de werkgroep Stolpersteine gemeente Meerssen hierover een besluit.

Lees vorig bericht

Geen carnavalsactiviteiten in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Religieus erfgoed afl.1: Heilig Hart van Jezuskerk