De kwakkers uit Rothem herboren

In deze bizarre tijden worden veel evenementen, feesten en zelfs de carnavalsactiviteiten geannuleerd. Dit weerhoudt een clubje uit Rothem er niet van om de carnavalsvereniging nieuw leven in te blazen.

De Kwakkers
In september 1969 zijn de kwakkers voor het eerst opgericht. Deze samenstelling heeft na enkele jaren haar activiteiten gestopt. Nu 51 jaar later zijn de kwakkers herboren en is er weer een volwassenen carnavalsvereniging in Rothem.

Stichting Cultuur Rothem
Onder deze stichting zal o.a. De Kwakkers deel gaan nemen als carnavalsvereniging van Rothem. Stichting Cultuur Rothem zal door het jaren heen meerdere activiteiten organiseren voor jong en oud.

Lees vorig bericht

Mondkapjesplicht en horeca dicht

Lees volgend bericht

Oud-scoutingleider veroordeeld tot 15 maanden cel waarvan 12 voorwaardelijk