Activiteiten BundeNuSamen voorlopig gestopt

In verband met de verdere uitbreiding van het Coronavirus heeft BundeNuSamen besloten om alle activiteiten in én buiten Ut Zaelke voorlopig geen doorgang te laten vinden. Dit geldt voor alle (sport-)groepen, die gebruik maken van de faciliteiten van Ut Zaelke.

Houd contact met elkaar
BundeNuSamen volgt de verdere ontwikkelingen en houden de gebruikers van ’t Zaelke op de hoogte. Zij hopen iedereen weer spoedig te mogen begroeten. “Houdt (telefonisch) contact met elkaar, stuur eens een kaartje naar iemand die dat kan gebruiken. Alleen op die manier krijgen we het Coronavirus eronder. Haw Pin”, aldus BundeNuSamen.

Lees vorig bericht

Oud-scoutingleider veroordeeld tot 15 maanden cel waarvan 12 voorwaardelijk

Lees volgend bericht

Albert Heijn Bunde een week gesloten voor verbouwing