Oplichters in de wijkzorg actief

Foto: politie Maastricht

Envida laat weten dat er weer mensen actief zijn die zich voordoen als zorgmedewerkers van Envida. Het gaat om twee meisjes van 15 à 16 jaar zonder uniform en badge maar wel met mondkapje op. Onder het mom van een hygiënecontrole en coronacheck proberen ze vooral bij ouderen binnen te komen en spullen mee te nemen.

Medewerkers Envida komen alleen op afspraak
De medewerkers van Envida voeren geen extra hygiëne maatregelen uit in het kader van corona. Zij komen nooit zonder afspraak bij mensen langs. Als mensen van Envida langskomen is dat alleen volgens afspraak en kunnen zich altijd identificeren.

Bij twijfel bel Envida
Envida vindt het heel erg vervelend dat dit gebeurt.” Vraag altijd naar een identificatiebewijs en als u twijfelt bel dan het centrale nummer van Envida: 0900 – 22 33 440. Wij hopen dat de politie deze oplichters snel te pakken krijgt.”

Lees vorig bericht

Sint Nicolaas zoekt alternatieven in Meerssen

Lees volgend bericht

Overval in Rothem dinsdag bij Opsporing Verzocht