Overval in Rothem dinsdag bij Opsporing Verzocht

Dinsdagavond is er in Opsporing Verzocht aandacht voor een gewapende overval die op 25 augustus in Rothem plaatsvond. Opsporing Verzocht is dinsdagavond op NPO1 om 20.30 uur.

Overval scooterzaak
Het is dinsdag 25 augustus rond 17.00 uur als twee personen een scooterzaak op Tussen de Bruggen in Meerssen overvallen. Terwijl één verdachte 200 meter verderop op de Holstraat op een scooter staat te wachten, dringt de andere verdachte bewapend met een vuurwapen de scooterzaak binnen. De medewerker die op dat moment in de zaak aanwezig is, vlucht daarop naar de werkplaats. De verdachte verlaat zonder buit de zaak en gaat er met de medeverdachte op de scooter vandoor. Meer info over de zaak: https://www.politie.nl/…/10-wie-herkent-deze…

Lees vorig bericht

Oplichters in de wijkzorg actief

Lees volgend bericht

Huisartsen doen oproep: ‘blijf naar de praktijk komen’