Burgemeester Clermonts over illegaal feest: “Vannacht is een streep getrokken”

Burgemeester Mirjam Clermonts heeft gereageerd op het illegale feest dat vannacht plaatsvond in Geulle. Er waren op dat illegale feest ongeveer 100 tot 150 mensen aanwezig aldus de politie. Volgens de burgemeester is er “vannacht een streep getrokken.”

Reactie
De burgemeester liet weten: “Het kan niet enkel bij waarschuwen blijven. Vannacht is een streep getrokken. Er zijn ruim 100 verbalen uitgeschreven en enkele aanhoudingen gedaan. Ik hoop oprecht dat de uitstraling van deze actie ook preventief is. Van muziek in een bosperceel gaat Corona niet weg! Wel als we ons samen aan de regels houden.”

Bekijk het interview met de politie over het illegale feest in Geulle:

Beelden: Orange Media

Lees vorig bericht

Allerheiligen en Allerzielen

Lees volgend bericht

Bekijk nu: 100 mensen aanwezig bij illegaal feest