Politie beëindigt illegaal feest in Geulle

De politie heeft vannacht een illegaal feest beëindigd in Geulle. Er waren volgens de politie ongeveer 100 tot 150 mensen aanwezig. 11 mensen zijn door de politie aangehouden. Die konden zich niet legitimeren.


Boete
De organisatoren van het illegale feest riskeren een boete van 4000 euro. Zo’n 100 feestvierders zijn bekeurd. De politie heeft ook apparatuur in beslag genomen. Rond 3:30 arriveerde de politie op de Slingerberg in Geulle, daar waren op dat moment zo’n 100 tot 150 mensen aanwezig. Volgens de politie bleven er maar mensen toestromen vanuit de paden richting het bos. Daarop heeft de mobiele eenheid ingegrepen.

Dit mag niet, dit kan niet”
Burgemeester Penn-te Strake, voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, zegt tegen de politie: ‘Het is echt onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die zich niets van de maatregelen aantrekken. Met z’n allen moeten we dit virus terugdringen. Samen met de politie treden we daarom op tegen mensen die de regels overtreden. Dit mag niet, dit kan niet.’

Lees vorig bericht

Zondagsmissen weer live te zien op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

kunstzinnig Meerssen: Mariet Aelmans en Jo Lexis