Geef een winterjas en verwarm een hart

Help tussen 2 en 20 november mee om Limburg winterproof te maken. Doe mee met de actie om winterjassen in te zamelen voor de Kledingbank en het Leger des Heils. Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen die in armoede leven neemt fors toe. Met het geven van een warme jas worden duizenden mensen geholpen die het momenteel erg zwaar hebben.

Inleverpunt Meerssen
Bij de Ruggesteun, Kuileneindestraat 5e, kunnen, vanaf 2 november op de woensdagen tussen 10.00-12.00 uur tot en met 20 november, schone, goede, warme dames-, heren- en vooral kinderwinterjassen ingeleverd worden. Mensen die dat willen kunnen een kaartje met een persoonlijke boodschap bij de jas doen.

Bekendmaking eindstand
Op vrijdag 26 november wordt de eindstand, van de inzameling van de winterjassen in de gehele provincie Limburg, bekendgemaakt bij L1.

Lees vorig bericht

Rothem op de schop: dit gaat er gebeuren

Lees volgend bericht

Uitspraak rechter: Tbs maatregel voor doden van moeder