Uitspraak rechter: Tbs maatregel voor doden van moeder

1Limburg meldt dat Leon J., voor het doodden van zijn moeder in Bunde, door de rechter veroordeeld is tot een Tbs maatregel. Er is volgens de rechter voldoende bewijs voor doodslag maar ook dat Leon J. ernstig werd beïnvloed door zijn psychische klachten.

Rechter neemt eis over
De officier van justitie eiste twee weken geleden een Tbs maatregel. Hij achtte bewezen dat Leon J. verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder maar dat hij op dat moment kampte met psychische problemen. Een psycholoog en een psychiater, die Leon J. onderzochten, adviseren een langdurige behandeling in een gesloten inrichting. De rechter neemt de eis voor een Tbs maatregel over.

Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Geef een winterjas en verwarm een hart

Lees volgend bericht

Gerard Ijff en Rein Dupont benoemd tot wethouders