Sint & Pieten Meerssen: De verdwenen tekeningen

Meer Vandaag heeft in samenwerking met het Sint Nikolaas Comité Meerssen een mini serie van 4 afleveringen gemaakt, Sint & Pieten Meerssen: De verdwenen tekeningen, deze zal starten op zondag 15 november en is 4 weken lang te zien na Meer Actueel.

Bijzondere omstandigheden
Dit jaar is een bijzonder jaar door de omstandigheden rondom Corona, dit betekent ook dat er geen intocht van Sinterklaas zal plaatsvinden. Meer Vandaag wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en heeft een mini serie gemaakt met Sinterklaas en zijn Pieten.

Samenwerking scholen
De basisscholen in de gemeente Meerssen zullen hier ook aan meewerken. 
Allemaal kijken naar de eerste aflevering zondag 15 november.

Lees vorig bericht

Oud-wethouder Gulikers geïnstalleerd als raadslid

Lees volgend bericht

NU LIVE: begrotingsvergadering deel 2